Sledujte STAV VAŠÍ OBJEDNÁVKY po PŘIHLÁŠENÍ ke svému zákaznickému účtu. Pokud ho ještě nemáte založený, zvolte REGISTRACE. Nyní se můžete rychle přihlásit i přes Váš účet FACEBOOK. TIP PŘI POTÍŽÍCH S PŘIHLÁŠENÍM: Pokud Vám nefunguje první přihlášení k účtu přes FACEBOOK, promažte si soubory COOKIE v historii Vašeho prohlížeče..

G&G ŠPECLE originální švábské 500g

Neohodnoceno
 
TOTÁLNÍ VÝPRODEJ Efekt lupa
 
Typické německé špecle - originální švábské vyrobeny z čerstvých vajec z přírodního chovu. Obsah: 500g. Vyrobeno v Německu.
Dostupnost Momentálně nedostupné
Měrná cena 138 Kč / 1 kg
69 Kč
Kód produktu 5012
Značka Gut und Günstig (Německo)
Kategorie 🍜 DOBROTY Z NĚMECKA | TRVANLIVÉ POTRAVINY
Položka byla vyprodána...
 
  • vyrobeny z čerstvých vajec
  • 4 vejce na kilogram tvrdé pšeničné krupice
  • s vejci z přírodního kuřecího chovu
  • originální švábské špecle
 
Německé špecle patří mezi klasiku alpské kuchyně. Nemusíte složitě hledat recept na internetu a trávit čas v kuchyni. Pochutnejte si na G&G originálních švábských špeclích, které jednoduše uvaříte ve vodě jako těstoviny. Švábské špecle jsou originální tím, že se vyrábí z čerstvých vajec z přírodního chovu. To zahřeje na duši, nemyslíte? Originální špecle značky G&G se vyrábějí v Německu a vykouzlíte z nich chutný oběd pro celou rodinu. 
 
  • 500 g špeclí v balení
  • kvalitní suroviny nejvyšší jakosti
  • vyrábějí se z tvrdé pšeničné krupice
  • na 1 kg pšenice připadají 4 vejce
  • vhodné jako příloha i na zapečení
  • typická německá pochoutka
  • originální německá receptura
 
Návod k použití: Těstoviny vložte do vařící lehce osolené vody (cca 1 L na 100g těstovin) a za občasné míchání vařte po dobu 12-14 minut. Poté těstoviny vyjměte, přeceďte z vody a můžete podávat.
 
Hmotnost 0.5 kg
Specifikace Výživové údaje na 100ml: Energetická hodnota: 1573kj/372kcal, Tuk: 2,5g, (z toho 0,8g nasycené mastné kyseliny), Sacharidy: 68g(z toho 3g cukr), Bílkoviny: 15g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: